Workshop KooKhai-cooking

Bij de workshop “Thaise keuken” kan er gekozen worden uit de traditionele Isan keuken (pittige chili) of de meer westerse Bangkok keuken (zachter).

Een les nemen kan bij u thuis (op verplaatsing) of bij ons in de zaak.
Er kunnen maximum 12 mensen deelnemen aan de lessen. (minimum 6 personen)

U maakt kennis met de Thaise keuken en leert  werken met de producten die dagelijks gebruikt worden.
U geniet nadien ook van de maaltijd welke uzelf of onze kok voor u klaarmaakte, afhankelijk van de door u gekozen formule.

De workshop gaat door op maandagavond, dinsdagavond (dit zijn de sluitingsdagen van de zaak). Dit kan ook op een ander tijdstip na overleg.

Een workshop bij Kookhai kost 50€ per persoon.
Op verplaatsing wordt er een verplaatsingsvergoeding aangerekend van 70€.

Er kan gekozen worden voor een actieve deelname of een echt proef- en leermoment. Bij beide versies ontdekt u, proeft u de nieuwe producten uit de heerlijke oosterse keuken. Na de kennisname van de producten gaan we aan de slag. De groenten en andere ingrediënten zijn ofwel voorgesneden of worden door jullie bereid. Na het klaarmaken van drie gerechten kan er uitvoerig geproefd en gecommentarieerd worden. We kunnen vooraf samen beslissen of de gerechten eerder pikant of zacht moeten zijn en welke gerechten er bereid worden.

Indien gewenst kunnen er ook dranken genuttigd worden. Non alcoholisch, met Thaise bieren of met een “Cava of Champagne arrangement”.

Wenst u meer informatie? Contacteer ons vandaag nog!