Workshop KooKhai-cooking

De kooklessen betreffen de Thaise keuken, er kan gekozen worden uit de traditionele Isan keuken (pittige chili) of de meer westerse Bangkok keuken (zachter).

De lessen worden indien nodig bij u thuis gegeven (op verplaatsing) of bij ons in de zaak.
Er kunnen maximum 12 mensen deelnemen aan de lessen. (minimum 6 personen)ws-pic1

Het spreekt voor zich dat u kennis maakt met de Thaise keuken en de producten leert kennen welke daar dagelijks gebruikt worden.
U geniet nadien ook van de maaltijd welke uzelf of onze kok voor u klaarmaakte, afhankelijk van de door u gekozen formule.

De lessen gaan door op maandagavond, dinsdagavond (dit zijn de sluitingsdagen van de zaak, eventueel kan dit op een ander tijdstip na overleg).
De lessen kosten bij ons thuis 34€ per persoon.
Op verplaatsing komt hier nog een verplaatsingsvergoeding bij afhankelijk van uw woonplaats (voor Berchem zelf is dit 2€ per persoon).

Er kan gekozen worden voor een actieve deelname of een echt proef- en leermoment. Bij beide versies leert u nieuwe producten ontdekken, u ziet proeft en ruikt nieuwe ingrediënten uit de oosterse keuken. Na de kennisname van de producten gaan we aan de slag. De groenten en andere ingrediënten zijn ofwel voorgesneden of worden door jullie bereid. Na het klaarmaken van drie gerechten kan er uitvoerig geproefd en gecommentarieerd worden. We kunnen vooraf samen beslissen of de gerechten eerder pikant of zacht moeten zijn en welke gerechten er bereid worden.

Indien gewenst kunnen er ook dranken genuttigd worden. Non alcoholisch, met Thaise bieren of met een “Cava of Champagne arrangement”. Contacteer ons om hier meer over te vernemen.