Thaise voorgerechten en Tapa’s
1. Kai Saté | |
5 gefrituurde en gemarineerde kippenspiesjes met een zoetzure dipsaus | |
2. Pla Muk Lolligo |
|
Gefrituurde inktvisjes | |
3. Po Pear Veggie | |
5 knapperige Thaise loempiaatjes gevuld met een fijne groentemengeling, engelenhaar met een zoetzure dipsaus | |
4. Scampi Tornado |
|
5 Scampi’s met een knapperig laagje broodkruim geserveerd met een zoetzure dipsaus | |
5. Po Pear Kai | |
5 knapperige Thaise loempiaatjes gevuld met kip en een fijne groentenmengeling, engelenhaar met een zoetzure dipsaus | |
7. Thod Man Pla | |
Heerlijke vispasteitjes gevuld met fijngesneden fijne boontjes en limoenblaadjes met een zoetzure dipsaus | |
8. Scampi Tempura |
|
5 knapperige Tempura scampi’s met een zoetzure dipsaus | |
10. Gyoza Veggie |
|
5 vegetarische Gyoza | |
12. Scampi Panko |
|
5 knapperige Panko scampi’s met een zoetzure dipsaus | |
13. Thod Man Kung |
|
4 viskoekjes van scampi in een pankojasje | |
14. Kai Pantakai | |
3 Thaise kippenbereiding met vers kippenwit gemengd met kruiden en kefir limoenblaadjes op een citroengras stengel |